نوشتار عدالت

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان گرامی و گرانقدر
در این ویلاگ تلاش بر آن است که بتوانیم مباحثی در حوزه های زیر را تقدیم حضور دوستان نماییم:
1.مدیریت بازرگانی
2.عدالت
3.آموزش و پرورش
این حوزه های علاقه من می باشند که در این حوزه ها مشغول به فعالیت های تحقیقاتی و آموزشی هستم.

طبقه بندی موضوعی

۳ مطلب در مهر ۱۳۹۷ ثبت شده است

مقاله خوبی بوده چه در مباحث ارتباطات کلامی روزمره و چه سیاست های کلان رسانه ها و مطبوعات و سایت های خبرگزاری و تحلیل های سیاسی و ...می توان با توجه به دیدگاه و منظر قرآن به گفتار و مقوله گفتار که یک از بخش های نظام گفتاری یعنی "لسان" می باشد. انتخاب کلمه "قول" به عنوان یکی از کلمات کلیدی برای ورود به بحث تدبر موضوعی در قرآن کریم یکی از ویژگی هایی است که در این مقاله می توان بدان توجه نمود. همچنین انواع ارتباطات کلامی و نوع صحیح آن از منظر قرآن بررسی قرار گرفته است. حال اگر بخواهیم رابطه میان مفهوم عدل و قسط در قرآن را به کارکرد های زبانی عدالت محور آن مورد توجه قرار بگیرد باید محور اصلی عدالت در اسلام را با توجه به دیدگاه های موجود و بررسی دقیق و تعمق خاصی برای رسیدن به بن مایه ی عدل و قسط در قرآن برسیم تا بتوانیم بر اساس آن کارکرد های زبانی عدل محور و قسط محور آن را تبیین نماییم. این مقاله می تواند مقدمه ای برای شناخت صحیح تر این مسیر می باشد. نویسنده محترم این اثر نیز در نتیجه گیری از متون نوشته شده مقاله به این مهم می پردازد که این مقاله به دنبال تدبر موضوعی در حوزه گفتمانی بوده است و این خود می تواند سیاست های کلی ارتباطات زبانی در قرآن را بیان نماید تا پس از آن بتوان نظام ارتباطی این موارد با هم و این که هر کدام از این موارد در کدام قسمت از رسانه و به شکل باید انجام گیرند که آن نیاز به نوشتاری دیگر در این زمینه دارد.

هم چنین در زمنیه موضوع عدالت زبانی دکتر علی اصغر پور عزت یکی از اساتید مجرب در حوزه دولتی دانشگاه تهران که پایان نامه خویش را با این موضوع و تاثیر آن در مدیریت منابع انسانی با توجه به رویکرد نظام ارزشی اسلام به این قضیه داشته اند می تواند مورد توجه دوستان علاقه مند به حوزه عدالت پژوهی قرار بگیرد.
لینک نمایش پایان نامه
نوشته دیگر در همین زمینه نوشته کوکب فائز و دکتر حسین خنیفر می باشد." عدالت زبانی و نقش آن در بالندگی منابع انسانی" می باشد.
 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ مهر ۹۷ ، ۱۸:۰۰
حسین یزدی

برای مشاهده این موضوع و توضیحات استاد الهی زاده به این آدرس مراجعه فرمایید.

استاد الهی زاده( عدالت)

 

تفاوت قسط و عدل چیست؟

متقابل های این دو واژه چیست؟ (ملپت ظلما و جورا کما ملپت قسطا و عدلا)

برای نفی ظلم در تناسبات و تفاوت ها چه باید کرد؟

ریشه لغوی عدل و قسط کدام است؟ قسط یعنی سهم. عدل یعنی مثل؟

تار و پود جامعه کدام است؟ قسط و عدل به مثابه تار(قسط) و پود(عدل)؟

اشتراک لفظی یا معنوی؟

قسط در قانون، عدل در عمل؟

عدل و قسط در نظام خانواده چیست؟ عدالت قسطی؟ (قسط از منظر تفاوت ها و عدل از لحاظ تناسب ها؟)

چرایی نظام وار بودن؟

 

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۵ مهر ۹۷ ، ۱۶:۱۳
حسین یزدی
سایت نوآفرین که تحت نظر هسته نوآوری مرکز رشد دانشگاه امام صادق (علیه السلام) با مدیریت دکتر رضا پاینده از فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق علیه السلام در حوزه های مختلف پژوهشی این حوزه به انجام فعالیت می پردازند. 
آدرس این سایت به شرح ذیل می باشد:http://nuafarin.com/
 
 
 
۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۵ مهر ۹۷ ، ۱۵:۳۹
حسین یزدی